USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«На полі була не гра, а баталії», – Сачко про перемогу «Волині» на останніх хвилинах

11 Листопада 2020 13:29
Учора луцька «Волинь» в напруженому матчі на останніх секундах вирвала перемогу в київської «Оболоні». Головний тренер лучан Василь Сачко та коуч «пивоварів» Павло Яковенко прокоментували дії своїх команд на післяматчевій пресконференції.

Павло Яковенко був небагатослівний: «Коментар короткий: при хорошій грі ми програли. Звичайно, неприємно, але це вже історія, нам потрібно готуватися до наступної гри».
Натомість Василь Сачко наголосив, що на полі була не гра, а баталії.

«Це була одна з найважчих ігор. Ми досягли того піку, де втома говорить сама за себе. Я дуже радий, що хлопці показали характер, помітно, що було важко, терпіли. Примудрилися попустити на останніх хвилинах і примудрилися забити. Тому я вітаю команду та Волинь з перемогою. Ми рухаємося далі.

Я хочу віддати належне супернику. Там змінився тренер. В нас, напевно, трішки функціональний спад, але ми терпіли та, на щастя, забили швидкий гол. Ми наголошували в перерві, що дуже важливо не сідати до своїх воріт. Ми чекали свій шанс, у нас були моменти, коли ми вибігали та могли збільшити рахунок. Але команда суперників дуже хороша. Ми виграли цей матч», – сказав Василь Сачко.
Також тренер прокоментував гру на лівому фланзі захисту опорника Артура Рябова: «Не зовсім звична позиція для нього, але попросили там зіграти. Мені подобається цей хлопець, він безвідмовний – де його не постав, він скрізь буде грати. В нього колосальна самовіддача. Так, сьогодні він допускав тактичні помилки, але питання не лише до Рябова, а й до всієї команди. Саме з лівого флангу ми і пропустили, зокрема недопрацював Кейта, який вийшов на заміну. Але залиште ці помилки для мене, ми їх розберемо. Дискваліфікацію отримав Цюпа, тому з командою готувався Мартинюк, який раніше випав через травму та трішки не набрав форму. Тому було прийнято рішення, щоб позицію лівого захисника закрив Рябов».

Окрім того, Василь Сачко відповів на питання, чого не вистачає номінальним центрфорвардам Ігорю Сікорському та Олександру Бондаренку, в яких виграє конкуренцію Богдан Оринчак: «Ми розраховуємо і на Бондаренка, і на Сікорського. Хлопцям потрібно додавати, але не лише їм, але й іншим футболістам. Я маю на увазі, додавати в спортивній злості. Оринчак справляється з цим завданням. Ми бачили його дані. Десь ми ризикнули його поставити, і це спрацювало, тому зараз він виходить у старті. Хлопці нехай не ображаються».

Вже в наступному турі «Волинь» зійдеться на виїзді з рівненським «Вересом». Як зазначив тренер лучан, це дуже цікаве протистояння.

«Цей матч скоріше за все відбудеться у Львові. Ми будемо працювати у штатному режимі, готуючись до цієї гри. Проаналізуємо накопичену втому, дамо трішки більше відпочити, ніж даємо зазвичай», – підсумував Василь Сачко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Остап Вакарчук Показати IP 11 Листопада 2020 13:41
ФК "Волинь" - молодці!!! Молодці!!! Молодці!!! А тепер Василь Вікторович Сачко вже забудьте поєдинок з ФК "Оболонь", а налаштовуйтеся з хлопцями на більш тяжкий матч з ФК "Верес". Рівненська футбольна команда хоча і новачок у Першій Лізі, але проблеми створює всім лідерам, і так само може зіпсувати настрій ФК "Волинь". Так що просимо нас не підведіть, і зі всією злістю та відповідальністю підійдіть до цієї зустрічі, а 15.11.2020 року там у м. Млинів на стадіоні "Колос", покажіть сусідам рівненчанам, що до них приїхали волиняки, а не там якийсь собі ФК "Кристал" Херсон.
Просто Показати IP 11 Листопада 2020 16:08
Баталії? Це каже гравець Волині, яка була 5-7а в основній лізі України???? Це позорисько плентатись в лізі сільських команд.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus