USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На що витратять 27 мільйонів у Луцьку

10 Лютого 2015 09:56
Куди спрямують кошти, передбачені для вирішення проблемних питань у навчальних закладах міста, розповіли у міськраді.

Про це йшлося під час оперативної наради у Луцького міського голови 10 лютого.

Як зазначив очільник міста Микола Романюк, один із пріоритетів цього року – дошкільні навчальні заклади та школи. Так, на проблеми, які потрібно вирішити в закладах освіти, цього року з міського бюджету виділять 27 мільйонів гривень. Міська влада зобов’язалася повністю замінити вікна в актових залах та ігрових залах луцьких ДНЗ.

Також планують перевести два ДНЗ з газових плит на електроплити та придбати для дитячих садочків побутову техніку. «Серйозні кошти», зі слів міського голови, передбачені для 24 та 26 шкіл (у школі №26 осипається зовнішня стіна басейну, а у школі №24 планують відремонтувати спортзал, що дає можливість проводити змагання обласного рівня). Планують завершити роботи у спортзалі школі №9. Також йдеться про заміну сантехніки, мереж водопостачання у багатьох школах та ДНЗ.

Міський голова попросив керівників управлінь освіти та капітального будівництва надати йому графік здачі об’єктів в експлуатацію (принаймні орієнтовний) наступного тижня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus