USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

На Світязі реконструюють набережну

15 Січня 2018 11:36
Наступного року особливу увагу планують приділити забезпеченню належної інфраструктури туристичного регіону Волині.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської облдержадміністрації 15 січня.

Як зазначив Володимир Гунчик, потрібно насамперед реконструювати набережну в селі Світязь та розвинути пляжну зону, аби туристи мали комфортні умови для проведення відпочинку.

Окрім того, до кінця 2018 – початку 2019 року заплановано повністю завершити каналізування населених пунктів навколо Шацьких озер.

Нагадаємо, що найближчими роками передбачено теж вирішити питання із забезпечення нормального стану тих автомагістралей області, які важливі з огляду на розвиток туристичного потенціалу Волині, наприклад, на шацькому напрямку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Світязь Показати IP 15 Січня 2018 11:53
Гунчик проснувся,згадав ,що є Світязь на четвертому році "керування"
Лукаш і Мавка Показати IP 15 Січня 2018 13:41
Ти диви, ше навіть сонце не припекло, а вже заворушились ! А хто понесе відповідальність за виділені у 2017 році і неосвоєні кошти ? Хто наведе порядок з реєсрацією і сплатою податків субєктами підприємницької діяльності ? Бо за тих 17 тис. грн., шо ви спромоглися зібрати, навіть памятник бабі з пончиками не поставите. А де звіт про гроші, шо ті бульбаші на в'їзді в парк віджимають ? А дирекція парку робить розрахунки про рекреаційну потужність зони відпочинку, обумовлену генпланом парку ? Чи то для вас вже вища математика,біткоїни, нанотехнології і електронний колайзер ? А то шо не літо - то то саме: люди, коні, звірі, машини, бензин, запах шашликів, кізяків, оголених і пітливих босих з брудними п'ятами "отдихающих" в кафе, п'яного реготу і потуги співу посеред ночі, від якого вугрі в Білорусь мігрують, мордобоїв зачумлених і сонних ранішніх дикарів, ходіння в Світязь замість туалету - одним словом того жаданого елєкторату, який з ранку знову вип'є все пиво, з'їсть всі пончики, чим вкотре ощасливить корінних жителів. Гунчик схаменуся на четвертому році, а район на двадцять четвертому .
Йоргин_87_ до Лукаш і Мавка Показати IP 15 Січня 2018 15:14
Йди пончики печи, завісник. Люди працюють, а ти тільки в інтернеті гадиш. І на набережній поприбирай ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus