USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На Волині більше не крадуть оливу з трансформаторів

1 Квітня 2016 08:00
Останнім часом на Волині не фіксували нових випадків крадіжки оливи з трансформаторів. Проте, зловмисників досі не знайшли.

Про це стало відомо під час засідання антикризового енергетичного штабу у режимі відеоселектору за участю голів районних державних адміністрацій, міських голів.

В області зафіксували 23 факти викрадення трансформаторної оливи, однак злочинців досі не знайшли. У поліції припускають, що викрадену оливу зловмисники можуть використовувати для заправки мотопомп, якими нелегально видобувають бурштин. Найбільш кричуща ситуація – у Ковельському районі, де зафіксували 14 таких фактів. У Ківерцівському районі зафіксували 3 таких випадки, у Рожищенському, Турійському та Луцькому – по 2 випадки.

Злочини скоюють у нічну пору, а складність для розкриття спричиняє те, що проміжок часу між скоєнням злочину та його виявленням іноді становить місяці. Викрадену оливу можуть використовувати у системах опалення житлових будинків, або, змішуючи з дизпальним, в так званих помпах, які вилучають під час незаконного видобутку бурштину.

Директор з комерційних питань ПАТ «Волиньобленерго» Дмитро Іванов зауважив, що останнім часом нових випадків крадіжок не зафіксували. З його слів, це – результат потужної інформаційної кампанії а також робота відповідних органів, співпраця з сільськими головами.

Дмитро Іванов стверджує, що на Волині ситуація – спокійна, бо у сусідній Рівненській області крадіжки продовжуються. При чому, у великих масштабах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
злодій Показати IP 2 Квітня 2016 15:21
поки що вистачає вкраденоі! і почекаємо поки ви втратете пильність

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus