USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

На Волині чоловік пив і крав через складні стосунки в родині: його покарали умовно

18 Вересня 2022 23:18
На Волині судили чоловіка, який здійснив низку крадіжок, зокрема вкрав автомобіль знайомого. Суд призначив крадію умовне покарання.

Про це стало відомо з вироку Ковельського міськрайонного суду.

Як ідеться в матеріалах справи, 26 лютого уродженець Ковеля поблизу вагонного депо на вулиці Ветеранів, 5 проник в салон автомобіля «Ford Escort»та заволодів ним. Сума збитків – 50 тисяч гривень.

Окрім того, волинянин здійснив ще низку крадіжок, зокрема серед викраденого акумуляторна батарея, мобільні телефони, ноутбук, алкоголь, одяг та інші речі. Відзначимо, що частина речей належали вітчиму.

У суді обвинувачений визнав свою вину по усіх епізодах. Він розповів, що проживає разом із матір'ю, сестрами і вітчимом. Весною минулого року у нього були напружені відносини з вітчимом, тому він йшов з дому, вживав спиртні напої, брав у знайомих гроші в позику, а коли настав час їх повертати, то викрадав майно, продавав і погашав борги. З тих же причин викрадав майно у вітчима.

Що стосується крадіжки авто, то він не усвідомлював правових наслідків вчиненого, адже це був нібито зламаний автомобіль знайомого. Підсудний вирішив полагодити авто, витягнув з іншого чужого автомобіля акумулятор і поставив на авто знайомого, завів двигун і приїхав до нього повідомити, що авто справне. Той спав, тому чоловік повернувся на те місце, де авто стояло, щоб знайомий міг його знайти і ліг в авто спати.

Наразі відносини у родині налагодились, обвинувачений влаштувався на роботу, повністю змінив свій спосіб життя, відшкодував спричинену потерпілим шкоду. Тому просив у суду дати можливість довести своє виправлення без ізоляції від суспільства.

Суд дослухався до прохання злочинця та замінив реальний строк на п’ять років трьома роками умовного.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 19 Вересня 2022 07:49
А чи міг він через складні стосунки поїхати на заробітки та не жити з родиною??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus