USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині інклюзивним навчання охопили 300 учнів

14 Жовтня 2017 15:58
У бюджеті області розподіляють фінансування по районах та містах, аби забезпечити інклюзивне навчання. Найбільше коштів отримає Луцьк – 302 тисячі гривень.

Про це інформував під час засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики інформував директор департаменту фінансів облдержадміністрації Ігор Никитюк 13 жовтня.

«Із державного бюджету місцевим бюджетам було надано державної підтримки особам з особливими освітніми потребами в сумі 5,6 мільйона гривень. Частину коштів розподілили, але не всі, адже вирішили дочекатися освітнього процесу, щоб побачити реальний стан. Відтак, зараз пропонуємо розподілити по районах та містах 3,272 мільйона гривень. Загалом у нас є 299 дитини, які охоплені інклюзивним навчанням», - розповів посадовець.

Виділення коштів на райони та міста профільна комісія підтримала.

Зауважимо, що найбільше грошей надійде на Луцьк – 302 тисячі гривень, щодо районів, що найбільше коштів отримають: Любешівський (281,328 тисячі грн.), Маневицький (281,328 тис. грн.) та Луцький (270,908 тис. грн.).

ЧИТАТИ ЩЕ: ДЕРЖАВА МАЄ НАРЕШТІ ЗВЕРНУТИ УВАГУ НА ДІТЕЙ З ОСОБЛИВИМИ ПОТРЕБАМИ, - НАРДЕП

Зауважимо, що в Луцьку інклюзію активно впроваджують не лише в школах, а й ДНЗ міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus