USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Ковелі коронавірус виявили у 3-річної дівчинки з центру реабілітації

22 Квітня 2020 17:07
На COVID-19 захворіла вихованка Волинського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей у Ковелі.

Про це повідомляє Район.Ковель з посиланням на допис ексдиректора Ковельської філії «ПриватБанку» Віктора Сагаля у фейсбуці.

«Хотілось би почути від керівництва МТМО і міста, які заходи вжиті проти поширення коронавірусом містом в зв’язку із захворюванням на коронавірус дитини, що перебуває у Волинському територіальному центрі реабілітації дітей, що в районі машзаводу. Там в контакті перебувала велика кількість дітей і працівників, які потім контактували з сім’ями і жителями Ковеля», – пише він.

Віктор Сагаль цікавиться, чи проведені реальні, дієві заходи безпеки в центрі і ефективні тести на коронавірус всіх працівників та дітей? Чи забезпечений центр всіма профілактичними засобами проти розповсюдження вірусу? Чи поставлений центр разом з працівниками на умови карантину та ізоляції?

«Будьмо всі здорові, але береженого Бог береже!» – зазначає авто допису.

З власних джерел виданню Район.Ковель стало відомо, що на коронавірус захворіла трирічна дівчинка, яка перебувала у Волинському обласному центрі соціально-психологічної реабілітації дітей. На даний час вона в реанімації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus