USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині котельню реконструюють під спортивний зал

31 Липня 2016 12:27
У Камені-Каширському триває реконструкція однієї із місцевих котелень під спортивний зал для занять із важкої атлетики.

Про це 30 липня під час вечірнього телеефіру на телеканалі «Нова Волинь» повідомив голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.

Так, зі слів очільника області на облаштування спортзалу для важкоатлетів виділили 200 тисяч гривень з обласного бюджету, а понад 100 тисяч гривень – освоїли з районного.

Нині ж місцеві мешканці розпочали внутрішньо-ремонтні роботи, тож звернулись до губернатора із проханням допомогти коштами іще, адже, не зважаючи на підтримку спонсорів, грошей катастрофічно не вистачає.

На це голова ОДА відповів, мовляв, зважаючи на те, що «сам родом із тих земель», взяв «шефство» над спортивним об’єктом і пообіцяв здати його в експлуатацію до завершення 2016 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Я Показати IP 31 Липня 2016 13:35
Ви самі хоть читаєте те що пишете? Реконструкція однієї із місцевих котелень під спортивний зал для занять із легкої атлетики, а потім пишете, що на облаштування спортзалу для важкоатлетів виділилися гроші. Яка різниця для вас, всеодно атлетика.
Patrik Показати IP 31 Липня 2016 21:21
Мудро! Дуже мудро! Зробiть з котельнi спортзал i взимку зекономите на теплопостачаннi, тобто на паливi... Кажуть, що буцiм-то в холодi процесс старiння значно пригальмовуэться, а змерзнуть полiщуки- бiгом в спортзал грiтися! Та скiльки там теi зими у Каменi-Каширському?! Одним словом - дуже мудре рiшення!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus