USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На Волині лісівники 4 добу борються з пожежею на торф’яниках

19 Вересня 2016 14:53
4 добу на сільгоспугіддях, що неподалік села Городок Маневицького району, лісівники та рятувальники спільно намагаються спинити пожежу. Причиною загоряння стало спалювання громадянами сільськогосподарських відходів, - інформують у прес-служба Волинського ОУЛМГ.

У зв’язку з погодними умовами – надворі сухо, спостерігаються пориви вітру – пожежу досі не вдалося локалізувати. Загоряння виникають у нових місцях. Загалом вогнем охопило понад 1 га території. Горять сільськогосподарські землі, пасовища. Найближча точка до лісу – в межах 100 метрів. Проблемним є те, що доступ до води від місця загоряння – за 400 метрів.

На місці чергують групи мобільної рейдової бригади та державної лісової охорони ДП «Городоцьке лісове господарство» та маневицького відділу ДСНС. Залучена також пожежна машина із місцевого торфобрикетного заводу. Щоб уникнути загорянь лісу, лісівники прокопали мінсмуги.

Нині ситуація контрольована.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus