USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

На Волині знайшли додаткове житло для переселенців, але й цього замало

6 Липня 2015 12:16
Додаткові місця для розміщення внутрішньо переміщених осіб облаштували на Волині. Втім, звітують надзвичайники, це покриває ледь чверть від потреб.

Про це йшлося під час оперативної відеоселекторної наради у голови Волинської облдержадміністрації сьогодні, 6-го липня.

Зі слів начальника управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинські області Володимира Грушовінчука, переселенці досі прибувають в область й житла для всіх не вистачає.

«Невиконане доручення голови ОДА про створення додаткових місць для розміщення внутрішньо переміщених осіб. Люди постійно прибувають й у нас не вистачає житла для їхнього розміщення. Зараз в області створили 634 місць для людей із зони АТО, втім, це - лише 18% від потреб», - інформував Грушовінчук.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що внутрішньо переміщені люди заявляли, що вони знайшли інвестора, аби реконструювати закинуті будинки й говорили про те, що влада їх не чує.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus