USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Затримані поліцейські-хабарники «працювали» на дорогах у 4-х районах

7 Березня 2017 13:19
Поліція шукає жертв інспекторів-здирників з Ківерцівської траси.

Як повідомляють правоохоронці, інспектори з дорожнього нагляду волинської поліції, яких упіймали на отриманні хабара на одній із доріг Ківерцівського району, системно збирали гроші із водіїв. Про те, що наразі встановили ще два епізоди вимагання коштів у водіїв цими поліцейськими, розповів начальник управління внутрішньої безпеки у Волинській області ДВБ Національної поліції України Леонід Матвейцев, пише «Волинь24».

«Працівники відділу безпеки дорожнього руху виконують схожі функції, як патрульні в Луцьку, але – на дорогах області. Ці особи працювали в різних районах: Ківерцівському, Маневицькому, Володимир-Волинському, Горохівському. Нам важливо встановити всі епізоди отримання неправомірної вигоди цими працівниками. Тому просимо водіїв: якщо їм відомі такі факти – повідомте чи в управління внутрішньої безпеки, чи в прокуратуру», – наголосив Леонід Матвейцев.

З його слів, працівниками управління внутрішньої безпеки уже встановлено ще два епізоди одержання затриманими інспекторами грошей від водіїв.

«Від коментарів ці особи відмовилися, сказали, що все вирішуватиметься в судовому порядку», – зазначив правоохоронець.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, ці троє осіб поновились на роботі в поліції через суд після невдалого проходження атестації, і вже дослужились до звання «капітан поліції».



Поліція шукає жертв інспекторів-здирників з Ківерцівської траси

Нагадаємо, у понеділок, 6 березня, троє інспекторів з дорожнього нагляду попалися на хабарі: зупинили п’яного водія, запропонували йому за нескладання протоколу «сплатити» 9 тисяч гривень штрафу. Повідомлені про підозру у корупційних діях цих інспекторів, на місце події прибули працівники внутрішньої безпеки.

Поліцейські-хабарники почали втікати він колег, на ходу викидаючи з автомобіля гроші та талони на паливо, які отримали від водіїв як відкуп. Поблизу села Завітне Ківерціського району оперативники внутрішньої безпеки їх наздогнали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Дриженков Показати IP 7 Березня 2017 13:36
До чого та реформа.
Дмитро Показати IP 7 Березня 2017 13:51
які були такі і залишились сук....
Задовбало Показати IP 7 Березня 2017 14:34
Як Вам дадуть добро лупити Патрульних дамо фактів БАГАТО!
Водій Показати IP 7 Березня 2017 20:00
«Тому просимо водіїв: якщо їм відомі такі факти – повідомте чи в управління внутрішньої безпеки, чи в прокуратуру»-про які факти мова,якщо ні фото ні прізвищ. Там же мова про « отримання неправомірної вигоди цими працівниками».
журналіст Показати IP 8 Березня 2017 12:46
Леонід Матвейцев, документування бездарне, ідіть доучуйте "матчасть"!!! Бо тєми і схєми залишились ті самі, а з вашими кривими руками про такі затримання з хабарях можна на базарі покричати і забутись. Злодія треба зловити - а не кричати що він злодій!!!
:)) до журналіст Показати IP 8 Березня 2017 17:14
Тараст-дро..!
Юра Показати IP 11 Березня 2017 23:03
Скажіть прізвища, а ми скажемо чи зустрічались з ними на дорозі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus