USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

На Волині п’яний підприємець за кермом хотів «порішати» з поліцією за 10 тис. грн

18 Лютого 2024 21:35
Підприємець з Волині, який хотів відкупитися від поліції десятьма тисячами гривень за п’яне водіння, заплатить 17 тисяч гривень штрафу. Раніше його вже позбавили водійського посвідчення.

Вирок ухвалив Нововолинський міський суд.

Як ідеться у матеріалах справи, ввечері 18 вересня минулого року на 15-му мікрорайоні у Нововолинську поліцейські через порушення правил дорожнього руху зупинили за кермом Renault Master Віктора М. Зрозумівши, що чоловік має ознаки алкогольного сп’яніння, йому запропонували пройти огляд.

Віктор М. своєю чергою запропонував поліцейським вирішити питання на місці, аби його не притягували до адміністративної відповідальності. Будучи попередженим правоохоронцями про ймовірний кримінал за такі дії, керманич все ж залишив десять тисяч гривень у службовому авто.

Читати ще:На Волині керівник відділу «Теремно-Хліб» намагався відкупитися $50 за п’яне водіння

Під час розгляду справи Віктор М., який є підприємцем, визнав свою вину, розкаявшись у вчиненому. Чоловік повідомив, що наразі притягнутий до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.130 КУпАП з накладенням стягнення у виді штрафу з позбавленням права керувати транспортними засобами на один рік.

Зрештою суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.369 КК України, та оштрафував на 17 тисяч гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus