USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині підприємець облаштував бар у приміщенні монастиря

7 Грудня 2020 15:19
Прокурори домоглися повернення громаді Келій монастиря піарів в смт Любешів вартістю понад 4 млн гривень.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волині.

Господарський суд Волинської області у повному обсязі задовольнив позов Любешівського відділу Маневицької місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Волинської обласної державної адміністрації та Любешівської селищної ради до СП «Слов’яночка» про звільнення нежитлових приміщень пам’ятки архітектури національного значення – Келій монастиря піарів, вартістю 4 млн. 500 тис. гривень.

Прокурори з’ясували, що Споживче товариство «Слов’яночка» за відсутності укладеного договору оренди, використовувало приміщення пам’ятки архітектури національного значення, для розміщення кондитерського цеху та кафе-бару.

Втрутившись у ситуацію, прокурори в суді домоглися визнання незаконним використання приміщення Келій монастиря піарів, та повернення балансоутримувачу – Любешівській селищній раді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Влад Показати IP 8 Грудня 2020 10:38
Ну що, бізнес розвивається
57 Показати IP 8 Грудня 2020 15:38
А прокурори не хочуть домогтися звільнення з монастирського приміщення відділу Любешівської поліції, ті ж також фактично в келіях сидять, святі прям

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus