USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.70 9.86

На Волині покарали голову сільради за «заборонені» маячки

8 Травня 2016 13:23
Голову Піддубцівської сільсьради Бориса Горбатюка, який їздив на авто з «забороненими» маячками, оштрафували.

Про це написала Оксана Должко у Фейсбук.

Як розповіла Должко, у судовому засіданні голова сільради свою вину визнав повністю, розкаявся та зобов'язався надалі не порушувати Правил дорожнього руху.

Дослідивши матеріали справи, суд постановив притягнути Горбатюка до адміністративної відповідальності та зобов'язав сплатити 8500 гривень штрафу.

Нагадаємо, Бориса Горбатюка спіймали на порушенні 22 березня цього року. Зокрема, на лінію 102 вчора надійшов виклик, що в селі Піддубці біля Луцька стоїть автомобільX-TRAIL з увімкненими проблисковими маячками. Правоохоронці, які прибули на місце, запропонували власнику автомобіля поїхати на СТО, щоб демонтувати маячки. Там у нього відібрали пояснення, склали акт вилучення, взяли розписку про надання згоди на зняття маячків. Водій пояснив, що маячки сам не встановлював, а вони вже були на машині, коли її придбав. Однак проти зняття не заперечував.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВОВК Показати IP 8 Травня 2016 18:28
ох*р*вший полішук

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus