USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

На Волині презентували книгу про Чорнобильську АЕС

12 Жовтня 2016 18:38
Презентація нових книжок відомого українського письменника Володимира Шовкошитного відбулася 10 жовтня 2016 року у культурно-мистецькому центрі Володимира-Волинського, повідоммляє Волинь:світ.

Зокрема, Володимир Шовкошитний презентував читацькому загалу книгу, щодо подій аварії на Чорнобильській АЕС «Я бачив».

Через 30 років після Чорнобильської трагедії, Володимир Шовкошитний, який тривалий час працював на станції, а також брав участь у ліквідації наслідківаварії намагається поєднати спогади учасників подій, проаналізувати наслідки, а також вказати перспективи відродження і повернення забруднених територій.

Також автор представив історичну трилогію «Кров – свята» у якій пропонує поглянути на сторінки історії України минулого століття: етнічні конфлікти, збройне протистояння повстанців з радянськими та німецькими військами, а також події з часів Колківської республіки 1943 року до 22 лютого 2014 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus