USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

На Волині призначили керівників низки закладів сфери охорони здоров’я

10 Вересня 2020 12:23
Було призначено очільників обласної лікарні «Хоспіс» у Ковелі, обласного бюро судово-медичної експертизи, Горохівського психоневрологічного інтернату, обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей та інших закладів.

Про це йшлося 10 вересня під час засідання 32-ї сесії Волинської обласної ради.

Депутати розглянули кілька проєктів рішень щодо кадрових призначень.

Так, керівником комунальної установи «Відділ соціального розвитку закладів та установ освіти і науки» було призначено Білоконь Оксану Леонідівну. З нею украдуть контакт терміном на три роки.

Директором комунального підприємства «Волинська обласна лікарня «Хоспіс» міста Ковель» Волинської обласної ради призначено Віслогузову Наталію Вікторівну. З нею підпишуть контракт терміном на 5 років.

Керівником Волинського обласного бюро судово-медичної експертизи на три роки призначено Вірун Лілію Миколаївну.

Директором Горохівського психоневрологічного інтернату обрано Ковальчук Юлію Олександрівну, з якою укладуть контракт терміном на 5 років.

Директором комунальної установи «Волинська обласна Мала академія наук» на три роки призначено Михалюк Тетяну Вадимівну.

Кулакова Олександра Володимировича було призначено директором Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» терміном на два роки.

Директором Олицького психоневрологічного інтернату призначено Кучера Сергія Фотійовича. З ним підпишуть контракт терміном на три роки.

Очільником Регіонального інформаційно-комп’ютерного центру Волинської обласної ради на 5 років призначено Мещерякову Світлану Степанівну.

Йовик Галину Володимирівну було призначено директором комунальної установи «Волинський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей» терміном на три роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus