USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

На Волині рибоохоронці вилучили у браконьєрів 125 метрів сіток

25 Серпня 2022 22:29
З 15 до 22 серпня волинські рибоохоронці викрили сім порушень природоохоронного законодавства. Серед них п’ять – вилов риби з перевищенням дозволеної кількості гачків на особу та два – вилов риби забороненим знаряддям лову.

Про це повідомляє Волинський рибоохоронний патруль.

Було вилучено дві одиниці заборонених знарядь лову, зокрема 125 метрів сіток.

Порушення зафіксовано на водоймі поблизу річки Омелянівки на вулиці Ковельській у Луцьку. Два порушники з гумового човна ловили рибу сітками. На браконьєрів, що рибалили на водоймі в Щурині Доросинівської громади Луцького району, складено дві постанови про адміністративні правопорушення.

На озері Турському поблизу села Тур Заболотівської громади Ковельського району впіймали чоловіка з сухою сіткою.

На річці Західний Буг поблизу села Мовники Литовезької громади Володимирського району порушник ловий рибу з перевищенням дозволених знарядь. На ще одного браконьєра складено постанову про адмінправопорушення на озері в Нововолинську.

Волинський рибоохоронний патруль вкотре закликає рибалок дотримуватися встановленого природоохоронного законодавства. В іншому випадку на рибних мародерів чекає покарання – від адміністративних штрафів до кримінальної відповідальності.
Інспектори також нагадують: з 20 серпня до 30 вересня діє заборона на вилов раків у водних об’єктах Волинської області. За вилов раків під час заборони передбачено покарання від адмінштрафів до кримінальної відповідальності, а також відшкодування завданих збитків. Компенсація за одного незаконно виловленого рака становить 3332 грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus