USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинські рибалки-браконьєри позбулися 270 метрів сіток та грошей: де спіймали порушників

27 Липня 2022 19:49
За минулий тиждень державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля викрили вісім порушень природоохоронного законодавства. Серед них – вилов риби з перевищенням кількості дозволених знарядь та вилов риби забороненим знаряддям лову. Також складено акт виявлення та вилучення безгосподарського майна.

Загалом вилучено п'ять заборонених знарядь лову, серед яких – 270 метрів сіток. На порушників накладено штрафів на понад 300 грн, решту буде накладено судами, куди скеровано матеріали справ.

Порушення зафіксовано на водному об’єкті поблизу села Промінь Боратинської громади Луцького району. В ході рибоохоронного рейду виявлено чотири безгосподарські сітки загальною довжиною 230 метрів. Рибу, яку з них вилучили, передадуть на благодійність.

На озері Оріхівському поблизу села Оріхове Самарівської громади Ковельського району один громадянин рибалив із забороненим знаряддям лову. Ще двоє порушників перебували поблизу водойми з сітками.

На річці Стир поблизу села Новосілки Маневицької громади Камінь-Каширського району чоловік перебував на березі водойми з забороненим знаряддям лову.

На озері Домашньому поблизу села Кримне Дубечненської громади Ковельського району викрито три порушення за ч. 3 ст. 85 КУпАП (перевищення кількості дозволених знарядь).
Волинський рибоохоронний патруль вкотре закликає рибалок дотримуватися встановленого природоохоронного законодавства. В іншому випадку на рибних мародерів чекає покарання – від адміністративних штрафів до кримінальної відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus