USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині триває збір підписів про закриття неба над Україною

7 Березня 2022 10:21
Голова Волинської обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко повідомив про обстановку в області.

Станом на 9.30 7 березня, кордон в межах області залишається непорушним. Ніч минула спокійно.

Проте, зазначив він, не треба нехтувати сигналами тривоги.

«Прошу всіх пам’ятати: на Волині немає навчальних тривог. Місце найближчого укриття та мінімум необхідних речей у кожного повинні бути напоготові», - наголосив він.

Читати ще: «Небезпека може очікувати нас будь-якої хвилини», – міський голова закликав лучан не нехтувати сигналом про тривогу

Водночас влада області та міста робить все для захисту та дієздатності краю. Транспорт, магазини, аптеки, медичні та комунальні заклади працюватимуть і надалі. Усі служби працюють цілодобово, усі перебувають на своїх місцях і цілодобово відправляють гуманітарну допомогу в усі регіони України.

Також він повідомив про збір підписів на підтримку закриття неба над Україною.

«На сьогодні в області триває збір підписів мешканців на підтримку прохання Президента України про закриття неба над Україною. Також до народів глав держав та урядів, парламентів-членів НАТО звернулись депутати вже фактично усіх громад Волині. Кожен наш голос важливий», - додав Юрій Погуляйко.

Читати ще: Уся Волинь просить НАТО закрити небо над Україною
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus