USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Волинські бійці «Фантому» повернулися із зони АТО

4 Серпня 2016 16:11
Троє офіцерів податкової міліції , які несли службу у спецпідрозділі «Фантом», нещодавно повернулися додому із зони АТО.

Співробітники оперативного управління та слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Волинській області привітали своїх колег – Миколу Чубаєвського, Віталія Сидорчука та Віталія Байцима - з успішним завершенням служби на східних рубежах України. Про це інформує відділ організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.

За проявлену військову доблесть, мужність і відвагу в час військового протистояння на східних рубежах нашої держави та вагомий особистий внесок в утвердження цілісності і єдності нашої держави керівники ГУ ДФС в області вручили донедавна співробітникам спецпідрозділу «Фантом» подяки та цінні подарунки.

Отож, нині серед співробітників податкової міліції краю вже дев’ять правоохоронців, котрі гідно виконали свій конституційний обов’язок в зоні АТО у спецпідрозділі «Фантом» та повернулися на постійне місце несення служби в оперативне управління ГУ ДФС у Волинській області.

До слова, одне з першочергових завдань спецпідрозділу «Фантом», склад якого формується зі співробітників податкової міліції, - протидія контрабанді та фальсифікату в зоні тимчасового розмежування на сході держави, викриття злочинів в економічній і фінансовій сферах. Підрозділ «Фантом» створено наприкінці січня 2015 року для врегулювання складної ситуації з переміщенням товарів з тимчасово неконтрольованої території.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
буду плевать на ваши Показати IP 4 Серпня 2016 16:24
Ти взяточник гирикович, що ти допомiг цим хлопцям, крав, херив, збирав долю поки вони там були, згадай як ти туди них вiдправляв, а тут хизуешся,
Анонім Показати IP 4 Серпня 2016 19:23
Молодці!!!!!! Надіюсь керівництво ГУ ДФС оцінить гідно цих фантомівців.
казначей Показати IP 4 Серпня 2016 21:48
що вони там робили вони не піхота не танки не протитанкісти не зенітники не мінометники а мабуть лопатникі бабло гребли і посвідчення ато тепер можно все
Казначей д*біл до казначей Показати IP 4 Серпня 2016 22:17
Ти ви**док ти спочатку зїздь туди хоча б на відстань 20 кілометрів до лінії розмежування а то сидиш біля телевізору і среш на всіх
казначей Показати IP 5 Серпня 2016 22:09
був в 2014 році в 51 омбр хватило по сьогоднішній день тоді ато було значно веселіше

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus