USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На Волині у болото поклали новий асфальт – покриття здирається руками

30 Жовтня 2018 13:23
На Волині розгорівся скандал навколо свіжевкладеного асфальту.

У селі Поромів Іваничівського селяни руками розбирають нове асфальтове покриття, яке підрядники вклали катком, йдеться у сюжеті Суспільного Волинь.

Минулої п'ятниці підрядники почали робити там ремонт. Обурені волинянин кажуть, асфальт робітники поклали у болото.

"Згідно з проектом мав бути щебінь, политий бітуном. Це робиться за наші кошти, за кошти селян", - обурюють селяни.

Тим часом голова Поромівської ОТГ Євген Недищук каже: "говорив підрядникам - не робіть такого, а вони - в нас машини асфальту стоять. Ми або викинемо його, або кладемо дорогу".

Люди кажуть, таке покриття не доживе до зими.



"Ми підряднику заплатили 30% від суми на закупівлю матеріалів. Але в договорі чітко прописано, якщо нас не влаштовують якісь чи терміни виконання, договір розриваємо. І виконавці повертають нам завдаток", – додав голова Поромівської ОТГ Євген Недищук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Просто Показати IP 30 Жовтня 2018 13:58
Хто виконує роботи?
Євробидло Показати IP 30 Жовтня 2018 14:39
Ох які хитрі полішуки контрабандні стали!!!!! Що, понаїздились по ПОльщі і собі захотіли гарні дороги? Стандарти захотіли???? Надивилися як в Європі????? Що, не подобється коли вас дурять і за дурників мають? ТО спочатку розмитніть свої бляхарські лахи, і перестаньте совати контрабанду по чорному, і почніть з себе дотримуватися правил.
Роман Показати IP 31 Жовтня 2018 00:24
Дорога Ковель - Луцьк тоже кладуть аби як... ще з луцька до обїзної асвальт хороший, такий як має бути... а далі гівно... по середині пустоти вкатані думаю скоро там будуть ями.... уже на асвальті якому місяця немає колії робляться... а в Кременці це взагалі жжжесть.... замість того щоб зрізати колії то ті дибіли розмітку по горбах намалювали... там просто капєц, викідує з дороги на тих колія...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus