USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На Волині все ж планують відкрити новий пункт пропуску на кордоні з Польщею

19 Жовтня 2023 08:41
Пункт пропуску «Млинище-Сліпче», що поблизу Нововолинська, все ж планують відкрити. Наразі ведуться перемовини з польською стороною.

Цю інформацію підтвердив заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Сергій Деркач, повідомляє очільник Нововолинської громади Борис Карпус.

«Це гарні новини для Нововолинської громади. Додатковий залізничний пункт пропуску за кілька кілометрів від міста значно підвищить інвестиційну привабливість Нововолинська. Наші місцеві підприємства та бізнес, який зайде на територію громади чи в індустріальний парк, зможуть прокладати нові логістичні шляхи. Більш вигідні та швидкі», – йдеться у дописі.

До того ж, є відповідні розрахунки влаштування вузькоколійки українською територією.

Раніше народний депутат Ігор Гузь разом з мером Нововолинська Борисом Карпусом зустрілися з віцепрем’єр-міністром з відновлення України Олександром Кубраковим та керівником «Укрзалізниці» Євгеном Лященком. Обговорили два важливих проєкти нового автомобільного та залізничного сполучення Нововолинська з Польщею.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
хз Показати IP 19 Жовтня 2023 10:34
хоч щось толкове зроблять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus