USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині вилучили автомобіль і понад 4000 літрів спирту

27 Листопада 2018 17:46
У ході слідчих дій в Ковелі та Ковельському районі вилучено 4200 літрів спирту та автомобіль, з якого здійснювалась реалізація незаконно виготовлених підакцизних товарів.

Про це повідомили у прокуратурі Волинської області.

За процесуального керівництва прокуратури Волинської області працівниками Головного управління Державної фіскальної служби в області у межах здійснення досудового розслідування кримінального провадження про незаконне виготовлення, зберігання, транспортування з метою збуту і збут підакцизних товарів (кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст.204 КК України) проведено огляди двох транспортних засобів та двох житлових приміщень на території міста Ковель та Ковельського району.

Вирішується питання про накладення арешту на вилучені матеріальні цінності. Вживаються заходи задля притягнення до встановленої законом відповідальності осіб, причетних до незаконного бізнесу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 27 Листопада 2018 17:58
Скокош то пить можна при хорошiй закусi

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus