USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині вилучили знаряддя для незаконного видобутку бурштину

7 Травня 2018 13:11
У суботу, 5 травня, о шостій годині ранку на болоті поблизу села Кукли Маневицького району поліцейські виявили приховане різноманітне обладнання для видобутку бурштину. Реманент вилучили, проводять заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до незаконного промислу, інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Схованку з обладнанням для видобутку бурштину виявили співробітники кримінальної поліції в рамках розслідування одного із кримінальних проваджень. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Реманент був прикритий ковдрою та гіллям. Правоохоронці вилучили, зокрема, мотопомпу, штикову лопату, сокиру, два пожежні шланги, три сачки, а також металевий шлямбур. Усі знаряддя були заховані в одному місці на болотяній місцевості під лісом на околиці села Кукли.

Поліція проводить заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до незаконного видобутку сонячного каміння.

За цим фактом триває досудове розслідування за ст. 240 (порушення правил охорони або використання надр) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ООООООй Показати IP 7 Травня 2018 16:21
Віддайте, бігом, то підприємець, він податки платить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus