USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На вулиці Рівненській можуть з’явитися нові багатоповерхівки

26 Червня 2019 12:42
На вулиці Рівненській, 25а ТзОВ «Кристал Житло Інвест» хоче звести багатоквартирні будинки з вбудовано-прибудованими приміщеннями.

Про це стало відомо 26 червня під час засідання 58-ї сесії Луцької міської ради.

На розгляд депутатів винесли проект рішення Про зміну ТзОВ « Кристал Житло Інвест» цільового призначення земельної ділянки та надання на умовах оренди для будівництва та обслуговування багатоквартирних будинків з вбудовано-прибудованими приміщеннями на вулиці Рівненській, 25а.

Мова про ділянку площею 660 кв. м.

«Нерухоме майно було придбано заявником», – сказав керівник управління земельних ресурсів Сергій Шабала.

Урешті депутати підтримали проект рішення про зміну забудовнику цільового призначення ділянки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 26 Червня 2019 14:45
А чи є техніко-економічний розрахунок ? Які об'єкти соціальної та інженерної інфраструктури замовник зобов'язався добудувати ? Скільки учнівських місць у школах, в дитячих садках необхідно і в яких ?
Лучанин Показати IP 26 Червня 2019 15:54
Ще більше гівно-жк для селян, заробітчан, ментовсько-суддівсько-прокурорсько-сбушної мафії, контрабандистів та бурштинокопачів.
шолом до Лучанин Показати IP 26 Червня 2019 18:22
Слушна думка!Навіщо місту розвиватись!!!Краще взагалі ввійти в склад Ківерцівського району або в якусь сільську громаду!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus