USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На виборах в ОТГ проти УКРОПу – знову провокації

16 Грудня 2016 10:49
Вже цієї неділі, 18 грудня на Волині відбудуться вибори у трьох об’єднаних громадах – Заболоттівській (Ратнівський район), Дубівській (Ковельський район), Павлівській (Іваничівський район). Однак, передвиборчу кампанію у деяких громадах назвати спокійною аж ніяк не можна.

«Ми змушені констатувати факти провокацій щодо кандидатів на посади голів та депутатів, які балотуються від «Українського об’єднання патріотів – УКРОП», повідомляють у прес-службі Волинського УКРОПу.

Зокрема, на території Дубівської ОТГ на оголошеннях про зустрічі з кандидатом на посаду голови об’єднаної громади Наталією Тхоржевською, невідомі поперекреслювали години їх проведення та зазначили зовсім інші. У цій же громаді зіпсували біг-борд кандидата.

За нашою інформацією, вчора у населених пунктах Дубівської ОТГ представники, так званого, Антикорупційного Руху Наливайченка, шантажуючи прихильників УКРОПу начебто якимись скаргами на них, намагалися «вибити» з них пояснення щодо того, що начебто вони в когось брали кошти в обмін на обіцянку проголосувати за УКРОП. Представники Антикорупційного Руху були в одязі камуфляжного типу, вели себе агресивно, погрожували у разі не надання письмових пояснень застосувати до укропівців фізичну силу.

Із Заболоття Ратнівського району до центральної виборчої комісії надіслали скаргу про те, що кандидат від УКРОПу на посаду голови ОТГ Сергій Данилевич начебто не подав своїх членів ДВК, «чим зриває виборчий процес». Хоча, від Данилевича Ратнівською районною виборчою комісією Волинської області було зареєстровано 5 членів ДВК, а це по кожній дільниці (документ додається). Також всі члени ДВК від нашого кандидата отримали відповідні посвідчення.

Також у місцевий відділ поліції надійшли анонімні скарги про те, що начебто кандидати у депутати від УКРОПу здійснюють підкуп виборців.

В Іваничівському районі голова фракції БПП Микола Холмецький публічно без жодних фактів звинувачує УКРОП у підкупі виборців і начебто з цього приводу збирається написати скаргу в поліцію.

«Ми вкотре закликаємо усі політичні сили вести себе виважено та толерантно, припинити маніпулювати свідомістю виборців та вводити їх в оману, –коментує викладені вище факти голова Волинської обласної регіональної парторганізації політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Вячеслав Рубльов. – А також закликаємо мати повагу до всіх учасників виборчого процесу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
знаю Показати IP 16 Грудня 2016 11:52
найбільше скуповує голоси укроп - гарантую причому на виборах усіх рівнів, в маяках з хати в хату роздавали по 200 гривень
Андрій Показати IP 16 Грудня 2016 18:20
Шкода в нашому селищі виборів зараз нема. Укроп, прийди на Миколая!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus