USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На вихідних рятувальники Волині загасили пожежу на 12 гектарах

17 Серпня 2015 12:03
Протягом останніх двох діб вдалося загасити 12 гектарів пожежі на торф’янику в Камінь-Каширському районі. Про це інформують у прес-службі Управління ДСНС у Волинській області.

Нагадаємо, за станом на 11 серпня на Волині горіли 95 гектарів торф'яників. Окрім того, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що для гасіння торфовищ не вистачає води. На щастя, поступово стихію вдається ліквідовувати. Так, днями ліквідували пожежу на торф’янику між селами Видерта та Ворокомле.

Триває гасіння пожежі на торф’янику в урочищі Довге між селами Ворокомле та Видерта Камінь-Каширського району Волинської області. Протягом 15-16 серпня вдалося ліквідувати горіння торф’янику на площі 12 гектарів. Ліквідація горіння здійснюється за допомого води з пожежних стволів, що подається до осередків загорання потужними насосними станціями служби «101».

Для недопущення розповсюдження вогню по площі в напрямку Видерта за допомогою екскаватора створено захисну меліоративну канаву, яку заповнили водою з річки Цир. Цей канал дозволить також значно скоротити відстань від вододжерела та місця пожежі.

За станом на 08:00 17 серпня вирили 1,5 кілометри каналу глибиною приблизно 2,5 метри.

На місці пожежі розгорнули зведений загін управління ДСНС області. Гасіння пожежі триває і перебуває на постійному контролі керівництва Управління ДСНС області.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus