USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На будівництві птахокомплексів «Пан Курчак» заборгував понад мільйон гривень?

16 Квітня 2009 12:36
Співробітники, що прийшли по допомогу до першого заступника голови ОДА Віталія Заремби, стверджували, що борг із виплатами зарплат – на більш ніж мільйон гривень, –16 квітня інформує репортер «Волинських Новин».
Кошти, які ми заробили нам не повертають уже більш як півроку, – скаржилася громада працівників, яка представляла понад сотню робітників із Холопич, Туличів та Холонева. За словами ображених, вони заробили на будівництві птахокомплексів для «Пана Курчака» понад мільйон гривень.
Віталій Заремба поцікавився, як виглядав договір про співпрацю з правової точки зору. Натомість один із робітників розповів, що «з точки чинного законодавства було так – приїхав начальник дільниці, взяв у нас паспорти, сказав, що договори ми напишемо в себе, але так ті договори і не привезли… Тобто, ми прочитали, що там договір, підписували, але вони їх забрали… Нам завжди казали, що гроші нам нараховані і що з нами розрахуються».
«Я неприємно подивований», – сказав пан Заремба. За його словами, він завжди вважав, що «Пан Курчак» був на «хорошому рахунку». «Мені прийдеться зустрітися з власником», – сказав він. Чиновник пообіцяв до травня розібратися в цьому питанні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus