USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Любомльщині 25 потенційно небезпечних об’єктів

31 Березня 2009 16:59
Голова районної державної адміністрації Василь Веремчук провів нараду за участю начальників управлінь, відділів, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації , на якій розглянули питання : «Про стан техногенної безпеки потенційно небезпечних об’єктів району». Про це 31 березня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Любомльської РДА, всього в районі 25 потенційно небезпечних об’єктів, із них 24 об’єктів підвищеної небезпеки, зокрема: один хімічно-небезпечний об’єкт (склад непридатних пестицидів), який не є об’єктом підвищеної небезпеки,один вибухо-пожежонебезпечний об’єкт (Любомльський газо наповнюваний пункт Луцької ГНС ВАТ «Волиньгаз» та 23 пожежонебезпечні об’єкти (АЗС).
За словами начальника районного відділу головного управління міністерства надзвичайних ситуацій у Волинській області Сергія Жоголя, персонал цих установ пройшов відповідну підготовку на випадок техногенних ситуацій. Всі вони забезпечені необхідним устаткуванням та інвентарем для ліквідації причин та наслідків аварій чи інших нештатних ситуацій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus