USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Маневиччині збиралися повстанці з усієї України. ФОТО

30 Вересня 2008 18:44
Протягом 25-28 вересня в урочищі «Білі Береги» на території Маневицького району Волинської області відбувався Всеукраїнський молодіжний вишкільний табір «Повстанець-2008». Захід було організовувано Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Національний Альянс» за сприяння управління молоді та спорту Волинської обласної державної адміністрації. Про це 30 вересня повідомляють «Волинські Новини».
 
Уже вкотре на щорічний осінній табір Національного Альянсу завітала молодь з усієї України. Близько сотні учнів і студентів середніх спеціальних та вищих навчальних закладів прибули на захід із Волині, Києва, Калуша, Острога, Полтави, Житомира тощо.
 
За повідомленням прес-служби ВМГО «Національний Альянс», для учасників таборування організатори підготували цікаву насичену програму.
Молоді повстанці прослухали лекції з історії України, національно-визвольних змагань українського народу, діяльності молодіжних громадських організацій. Також вони брали участь у практичних заняттях із мандрівництва, табірництва, піонірки, самозарадності.
 
Не обійшлося і без фізичного вишколу. Таборовикам вдалося спробувати себе у численних спортивних змаганнях та іграх. А в суботу, 27 вересня, усі взяли участь в одноденній тереновій грі.
 
Цікаво, що для спеціально обраної групи юнаків, паралельно проводився семінар із Системи Раціонального Управління Безпекою (СРУБ). Для тренування зі СРУБу на табір було запрошено інструктора з Києва Миколу Білуса. Учасників семінару навчали активної оборони і нападу, базових елементів акробатики, самозахисту зі зброєю і без, прикладний бій, виживання у природі тощо.
 
Кожен таборовий день завершувався розважальними ватрами, де молоді повстанці брали участь в інтерактивних іграх та різноманітних конкурсах. Також традиційно співали українських народних і повстанських пісень.
На Повстанці учасники були зобов’язані виключно розмовляти українською мовою, не палити, не вживати алкоголю та наркотиків. Захід присвячений 66-й річниці створення Української Повстанської Армії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
guest Показати IP 1 Жовтня 2008 11:13
+1 таким заходам

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus