USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Першотравень Україну визнали лідером у піратстві

2 Травня 2013 17:44
Як найбільшого порушника авторського права до категорії так званих пріоритетних зарубіжних країн вніс Україну Офіс торговельного представника США 1 травня 2013 року.

Про це йдеться у відповідному документі офісу торговельного представника США, - пише «Тиждень.ua».

«У результаті спеціального огляду 301 в 2013 році офіс торговельного представника США визначає Україну як пріоритетну зарубіжну країну (priority foreign country - PFC). Це визначення є кульмінацією зростаючого впродовж кількох років занепокоєння з приводу широко поширених крадіжок інтелектуальної власності, в тому числі зростаючих порушень прав інтелектуальної власності, де задіяні урядові структури», - йдеться у документі.

Основних підстав для прийняття такого рішення було три: «несправедливе, непрозоре управління» щодо організацій зі збору та розподілу авторських винагород для американських та інших правовласників, широке використання нелегального програмного забезпечення в українських держорганах, нездатність вжити ефективних заходів для боротьби з широко поширеними в інтернеті порушеннями авторських та суміжних прав в Україні.

Так, за даними Держслужби інтелектуальної власності, втрати української економіки від підробленої продукції становлять приблизно 1 мільярд євро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
пират Показати IP 3 Травня 2013 10:10
Арррааарррраррр! :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus