USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Рожищенщині змагалися патріоти

27 Березня 2009 16:29
Згідно з наказом відділу культури і туризму райдержадміністрації, в центральній районній бібліотеці відбулося підведення підсумків районного туру Всеукраїнського конкурсу «Я – патріот». Про це 27 березня повідомляють «Волинські Новини».
Цей конкурс тривав більш ніж місяць задля виховання у молоді патріотичних поглядів та переконань, любові до Батьківщини, відданості своєму народові, гордості за національну культуру, формування активної, національно означеної та свідомої позиції.
Як інформує  сайт Рожищенської РДА, до участі у конкурсі допустили 10 творчих робіт. Почесне 1 місце отримала робота учня 10 класу Ворончинської ЗОШ І-ІІІ ступеня Юрія Мацюка «Вибрати не можна тільки Батьківщину» – (дослідження історії села Тристень).
Друге місце присудили Марії Саванюк, учениці 11 класу Береської ЗОШ І-ІІІ ступеня за нарис «Із сивої давнини й понині, існує на землі село Вічині».  Третє місце розділили роботи двох конкурсантів: учениці 8 класу із села Іванчиці «Із глибини віків» та Людмили Панасюк – учениці 9 класу НВК №4 міста Рожище збірка віршів «Україні».
Три роботи учасників пройшли поза конкурсом, які журі одноголосно прийняло рішення відзначити заохочувальними призами в номінації «Юні таланти». Це роботи п’ятикласниць Рожищенської ЗОШ І-ІІІ ступеня №3 Вікторії Зінчук за вірш «Мова і народ» та Катерини Климець за вірш «Україні».
У номінації «Дебют» відзначили роботу Ярослава Сидорука – збірку слайдів «З любов’ю до рідного міста». Роботи, які зайняли призові місця відправили для участі в обласному турі Всеукраїнського конкурсу «Я – патріот».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus