USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.90
  • PLN 9.65 9.85

На Трійцю у власній хаті згоріла бабуся

5 Червня 2012 10:43
Через пожежу, що сталася у житловому будинку в райцентрі Стара Вижівка на Волині, загинула 81-річна пенсіонерка.
Пожежа виникла опівночі сьогодні, 5 червня – повідомив телефоном керівник прес-служби ТУ МНС у Волинській області Володимир Нестеров.
За словами Нестерова, пожежа сталася у дерев’яному житловому будинку на вулиці Ватутіна у селищі Стара Вижівка. На боротьбу з полум’ям виїхали одразу дві пожежні машини із державної пожежно-рятувальної частини № 16. Приборкати вогонь вдалося лише за годину.
Як вдалося з’ясувати, будинок зайнявся через несправність пічного опалення. Вогонь знищив перекриття та частково стіни споруди. На жаль, не минулося без людських жертв. На згарищі рятувальники виявили тіло 81-річної пенсіонерки, яка загинула у пожежі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus