USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Турійщині активізують громадський молодіжний рух?

16 Березня 2009 14:52
Про стан реалізації державної молодіжної політики у районі йшлося під час зустрічі керівництва району з депутатом обласної ради Ігорем Гузем та заступником начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Ігорем Дмитришиним. Про це 16 березня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Турійської РДА, учасники зустрічі напрацювали ряд заходів для активізації громадського молодіжного руху в районі. Голова райдержадміністрації Василь Мазурик зазначив, що влада усіляко сприятиме молодіжним лідерам та організаціям, які захочуть активно працювати над об’єднанням молоді навколо спільних інтересів, вирішенням проблем та організацією змістовного дозвілля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus