USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині хочуть створити українсько-польський інформаційний бізнес-центр

12 Березня 2009 17:01
На особистий прийом громадян до заступника голови Волинської ОДА Василя Байцима прийшла жінка, яка пропонувала створити українсько-польський інформаційний бізнес-центр. Про це 12 березня інформує репортер «Волинських Новин».
Жінка, яка звернулася до Василя Байцима, наразі працює у Волинському бізнес-інкубаторі та висловила бажання створити українсько-польський інформаційний бізнес-центр. «Ми обговорили це питання. Дуже цікава ідея», – сказав пан Байцим.
Центр потрібен для інформування підприємців, роз’яснень, наприклад, про умови кредитування в Польщі. «Ми зробимо все, щоб за кілька років ця ідея зреалізувалася», – висловився чиновник.
Окрім того, на прийом до Василя Байцима приходив представник італійської фірми «Екокліен» щодо інвестування проекту переробки твердих побутових відходів.
Також, як розповів пан Байцим, були звернення стосовно кредитних консультацій. Наприклад, якщо в людини є іпотечний кредит у доларах, то сьогодні можна подавати заявку, приносити гривні, класти їх на рахунок в банк.
У цей день збираються інші люди, які принесли гривні. Далі банк подає гривні на аукціон і купує їх по курсу НБУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Конкретно Показати IP 12 Березня 2009 17:15
Центр потрібен для інформування підприємців, роз’яснень, наприклад, про умови кредитування в Польщі. «Ми зробимо все, щоб за КІЛЬКА РОКІВ ця ідея зреалізувалася», – висловився чиновник. Бо так званий бізнес-інкубатор Байцима ще має покосити капусти. Та такі інформаційні центри робляться за місяць максимум і заступник губернатора вже давно мав би його представити.
Анонім Показати IP 22 Березня 2009 11:02
Цікаво, на особистий прийом до Байцима прийшла, фактично, його підлегла. В інкубатора європейські гроші закінчились, у людей - треба щос

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus