USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині обговорили актуальні проблеми археологічних досліджень краю

21 Січня 2009 16:07
Пам’ятки археології нашого краю містять безцінну інформацію про минуле Волині, України та Європи. На цьому наголошували під час круглого столу на тему «Актуальні проблеми археологічних досліджень Волині» за участю відомих науковців, представників громадських організацій, – інформують 21 січня «Волинські Новини».
З нагоди 175-річчя від дня народження батька української археології Володимира Антоновича та  100-річчя від дня народження польського археолога Яна Фітцке у Волинському обласному краєзнавчому музеї відбулася презентація документальних та археологічних матеріалів із фондів музею, які коментували директор музею Анатолій Силюк, заступник начальника управління культури і туризму ОДА Валерій Дмитрук. 
За повідомленням офіційного сайту ОДА, заступник начальника управління культури облдержадміністрації Василь Ворон звернув увагу присутніх на завдання з обліку і паспортизації об’єктів археологічної спадщини, їхнього наукового вивчення, класифікації та державної реєстрації, визначення та включення зон охорони пам’яток до проектів планування забудови і реконструкції відповідних міст і селищ, що вимагає значних коштів з обласного бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus