USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині перейматимуть польський досвід бізнес-проектів

12 Грудня 2008 12:30
Усі сільські та міські ради за підтримки польських партнерів планують об’єднати в одну інформаційно-комунікаційну оптоволоконну мережу. Про це 11 грудня розповів у ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам» заступник голови Волинської облдержадміністрації Василь Байцим.
За його словами, волинська влада та громадські організації вже давно співпрацюють із Центром Промоцій Підляшшя (Польща). У рамках цієї співпраці 11 грудня відбулася зустріч лідерів цих організацій та польських представників. На ній обговорювалися можливості втілення деяких проектів.
Як розповів Василь Байцим, наразі створені бізнес-проекти по реконструкції стадіону в селі Піддубці, запровадженню інформаційно-комунікаційної оптоволоконної мережі між сільськими та міськими радами. Також , як можливий варіант, обговорюватимуть створення Українсько-Польського туристичного кластеру.
За словами заступника губернатора, подібні проекти Центр Промоцій Підляшшя вже втілив у життя у Польщі. «Польща випереджує Україну, і нам є чого в неї повчитись як в організації життя, так і в розвитку територій», – зауважив Василь Байцим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus