USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

На YouTube можна буде дивитися повнометражні фільми. За гроші.

21 Січня 2010 10:35
Інтернет-компанія Google на відеосервісі YouTube запускає послугу онлайн-прокату фільмів.
Про це повідомляє Корреспондент.net
Завтра, 22 січня на YouTube  буде представлено п’ять фільмів з останього фестивалю артхаусного кіно Sundance.
Схема прокату у Google організована наступним чином.  Клієнт вибирає той фільм, що йому сподобався, робить оплату, й отримує спеціальний код. За цим кодом користувач зі своєї IP-адреси може протягом певного часу, як правило наступну добу, дивитися відео в хорошій роздільній здатності.
Нагадаємо, що Google купила найпопулярніший сервіс відеохостінгу YouTube у 2006 році за 1,65 мільярда доларів США. З того часу сервіс не приносив прибутку.
У цьому році в Google розраховують, що прибуток таки з’явиться. Для этого YouTube має заробити 700 мільйонів доларів, тобто на 55% більше, ніж у минулому році.
Про намір підписати договори з кінокомпаніями на право платного показу повнометражних фільмів Google заявляв і раніше. При тому йшлося, що ціна фільму буде близько 4 доларів.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus