USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На «зелених» ринках у Луцьку продавали сало і молоко. Хоча й не можна

3 Квітня 2009 12:34
Зі скаргами на діяльність «зелених» фермерських ринків у Луцьку звернувся до начальника головного управління агропромислового розвитку ОДА Анатолія Аршуліка телеглядач Волинського телебачення під час прямого ефіру 2 квітня, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
За словами телеглядача, він уже піднімав це питання кілька тижнів тому. «Я думав, що таки буде реакція, що на таких ринках продають молоко, сир, сало. Це ж неправильно», – обурювався чоловік.
 
Окрім того, лучанин зауважив, що фермери, які торгують продукцією, повинні вивішувати на машинах хоча б деяку інформацію про себе: «прізвище і де він живе». Також, за словами телеглядача, він точно не знає, коли працюють ринки. «Було в суботу навпроти школи №4, сьогодні четвер – і вони торгували», – зауважив він.
 
Натомість пан Аршулік запевнив, що «реакція була на ваше запитання». За його словами, відбувалася розмова начальника відділу фермерських і особистих селянських господарств управління агропромислового розвитку із головою Асоціації фермерів та одноосібників. «Принаймні таке доручення йому було дано», – сказав він.
 
«Я дійсно не контролював і не повертався до цього питання протягом цього періоду, але я вважаю, що така розмова відбулася і повинні були б зробитися висновки», – продовжив він.
 
«На цих «зелених» ринках відбувається торгівля саме плодово-овочевою продукцією, там не повинні торгувати ні молочною продукцією, ні якимись домашніми заготовками, бо це вже прерогатива санстанції, яка повинна сказати своє слово», – сказав чиновник.
 
Крок назустріч управлінню щодо впорядкування торгівлі мають також зробити фермери і влада міста Луцька, – вважає Анатолій Аршулік. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus