USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.90
  • PLN 9.65 9.85

Начальник волинських піротехніків отримав відзнаку акції «Естафета поколінь»

16 Листопада 2023 21:20
Начальник групи піротехнічних робіт ГУ ДСНС Волині Віталій Гаврилюк отримав відзнаку акції «Естафета поколінь», яка сьогодні відбулась у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності. Із 2015 року цей захід є шаною та виявом вдячності усім героям без зброї, котрі виконують свій службовий обов’язок – ЗАПОБІГТИ! ВРЯТУВАТИ! ДОПОМОГТИ!

Про це повідомляє пресслужба ДСНС Волині.

Відкрив урочисту частину заступник Голови Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та служби цивільного захисту Олександр Алімов та подякував нашим героям за рішучість, самовідданість та вірність присязі.

«Зараз кожен ваш виїзд, гасіння пожеж під обстрілами, ротація на деокупованих територіях - це подвиг, котрий до снаги лише людям із надможливостями. Нагороди, які ви сьогодні отримали, та які, я сподіваюсь, ще отримаєте, це подяка кожної врятованої дитини, це вдячність сімей, котрі повернулись до своєї домівки, яку звільнили ЗСУ та розмінували сапери ДСНС», - сказав проректор університету Володимир Піндер.

Опісля Олександр Федорович та Володимир Федорович вручили відзнаки Асоціації кращим працівникам територіальних органів і підрозділів ДСНС України.

Особливим гостем цьогорічної Естафета поколінь став майстер-сержант служби цивільного захисту, старший сапер відділення піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Донецькій області – Герой України Андрій Кошовець, який був удостоєний почесною відзнакою Асоціації Орденом «Велич і Пошана».

Нагадаємо, 14 листопада особовий склад групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення м. Луцьк виїхав на чергову ротацію для розмінування територій Донецької області від російських боєприпасів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus