USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Над Луцьком літали змії. ФОТО

15 Квітня 2009 12:16

Управлінням освіти Луцької міської ради і центром науково-технічної освіти уже вдруге проводяться міські змагання з конструювання та запуску повітряних зміїв. Про це 15 квітня інформує репортер «Волинських Новин».

Присвячений захід 12 квітня – Дню космонавтики, – розповів директор центру науково-технічної освіти Луцької міськради Ігор Данильчук.
У змаганнях беруть участь учні загальноосвітніх шкіл та гімназій місті Луцька. Виступають учасники у таких класах: плоскі змії з національною символікою та міні-змії (за результатами яких визначаються командні місця) та в особистому заліку по класу зміїв оригінальної конструкції.
Як розповів директор центру, цього року змагання проводяться на значно вищому рівні, аніж торік. Переможці та призери в командному та в індивідуальному заліку отримають грамоти управління освіти Луцької міськради та дипломами центру науково-технічної освіти.
За словами пана Данильчука, погода сприяє проведенню змагань. «Напередодні ми якраз і переживали чи буде вітер, бо останні кілька днів вітру не було», – сказав він. «Сьогодні якраз така погода сприяє запусканню зміїв, хоча вітер трохи поривчастий…будемо надіятися на краще», – додав Ігор Данильчук.
«У школі на трудовому запропонували запускати змія і я не відмовився», –  розповів учень 7 -Г класу школи №3 Владислав Філянець. За словами хлопця, участь в змаганнях він бере вперше, проте раніше запускав змія з другом. Допомагав Владиславу майструвати повітряного змія вчитель, який і порадив обрати зображення герба на ньому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus