USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Порятунок для тисяч людей. Київщина вдячна за поміч Ігорю Палиці і його Фонду

10 Березня 2022 20:35
Допоки на Волині усі небайдужі активно волонтерять й формують гуманітарні вантажі для тих, хто найбільше постраждав від війни, у гарячих точках гуманітарна криза з дня у день наростає. Проте українці гуртуються й допомагають, хто чим може.

Депутат Київської обласної ради Ярослав Москаленко нині займається евакуацією мирних жителів на Київщині. Допомагає в цьому і Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

«Я би хотів подякувати Фонду Ігоря Палиці і персонально Ігорю Палиці за те, що він робить сьогодні та його Фонд для наших бійців Збройних сил і для простих людей. За дві неділі війни Фонд витратив близько 10 мільйонів гривень на гуманітарну підтримку Київської області, а також наших військових: дрони, тепловізори, автомобілі, пікапи, пальне в необмеженій кількості. Навіть заправку втратили – так ворог нервував, що ми на ній заправляємося без зупинки», – розповідає у відеохроніці екснардеп.
Читати ще: Війна показує, хто є хто. Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» відправив черговий гуманітарний вантаж

«Навіть зараз, в цю секунду, коли я це пишу, ми їдемо на Ігоря машині, і на цій машині ми вивозимо маленьке немовля з мамою, – зазначає Ярослав Москаленко. – Ігор Петрович, ти рятуєш життя людей, дякую тобі».
Читати ще: «Я в Україні. Нікуди не виїжджав і не збираюся», – Ігор Палиця

Крім того, київський депутат розповів, що завдяки наданим Ігорем Палицею автомобілям із гарячих точок під Києвом вдається евакуйовувати тисячі людей:

«Ігор, дякую, що ти в нас є. Твої інкасатори, ці машини – це просто… Ми тисячі людей спасаємо, дітей. Всі машини працюють».

Читати ще: В тилу всі згуртовано працюють: Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» об'єднує зусилля з волонтерами

Нагадаємо, Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» виділив 30 млн грн на гуманітарну допомогу постраждалим від війни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus