USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Рижкову порадили саморелізовуватися за межами міськради

16 Березня 2017 11:43
Самореалізовуватися за межами державних установ порадили соратнику нардепа від Луцька Ігоря Лапіна, представнику самооборони Сергію Рижкову. Вчора, 15 березня, у стінах Луцької міськради останній став ініціатором кількох конфліктів.

Зокрема трапився інцидент із побиттям громадського активіста, голови Громадської організації «Плече в плече», представника Громадської ради Волинської ОДА Владислава Волоха. Близько 18 години 15 березня він приїхав на засідання позачергової сесії міськради.

Як розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини сам постраждалий, у холі сесійної зали до нього підійшла дівчина і, не представившись, почала вимагати назвати своє ім’я і прізвище. Владислав відмовився це робити і увійшов у сесійну залу. Але невідома особа і там не давала йому спокою. Тоді голова ГО вирішив покинути приміщення міськради.

«На першому поверсі міськради вихід із приміщення мені перекрив Рижков. Він мотивував це тим, що я п’яний і він викликатиме поліцію. У цей момент до Рижкова підійшли Олександр Ніколайчук та інші самооборонівці. Я просив не шарпати мене, бо у мене болить спина, я на денному стаціонарі лікуюся, спиртного не вживав і хочу просто покинути приміщення. Але в цей момент мені почали наносити удари між ребра, як мені здалося, ключами від автомобіля, не давали вийти і продовжували кричати, що я п’яний», - розповів Владислав.
Після цього, самооборонівці викликали поліцію. Як пояснив постраждалий, він погодився пройти тест на драгері на можливий вміст алкоголю в крові.


«Тест показав нулі і правоохоронці вирішили, що інцидент вичерпаний. Але тоді я сказав, що мені незаконно перешкоджали вийти з приміщення міськради, звинувачували, що я п’яний, і нанесли тілесні ушкодження. Із Рижковим ми поїхали у міськвідділ для написання заяви. Після цього я в медзакладі засвідчив завдані мені травми», - каже Владислав Волох і додав, що він позиватиметься до суду на Сергія Рижкова із тим, щоб відшкодувати витрати на лікування.
Як повідомив у коментарі ІА Волинські Новини головний спеціаліст Сектору комунікацій ГУ НП у Волинській області Олег Плазовський, відомості про інцидент внесені до журналу Єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинення кримінальних правопорушень. Триває перевірка.

Зауважимо, про досить неадекватну поведінку Рижкова під час засідання позачергової 19 сесії міськради відзначили й інші присутні на засіданні. Зокрема, луцький активіст Ігор Алексєєв розповів ІА Волинські Новини, що зробив зауваження самооборонівцю Рижкову за те, що він показав непристойний жест на адресу депутата Луцької міськради Олександа Кравченка. Алексєєв додав, що самореалізовуватися у такий спосіб Рижков може в іншому місці, але це не повинно бути у стінах державних установ, громадських місцях.
До слова, Рижков виступив своєрідним диригентом під час засідання сесії для трійки дівчат, які весь час супроводжували його. Під час голосувань чи виступів окремих депутатів саме самооборонівець давав їм вказівку кричати чи то «ганьба», чи то навпаки плескати. Окрім того, активіст весь час перебував в оточенні так би мовити «щита жіноцтва».
Зокрема, відео сайту 0332 яскраво демонструє непристойну поведінку оточення Рижкова.

Як нещодавно часу ішлося в блозі Петра Сосницького про так звану політичну вакханалію в міськраді, «Сьогоднішнє засідання сесії Луцької міської ради виявилось невдалим «дублем». Першим до сесійної зали заходить Сергій Григоренко в супроводі «громадського активіста» Сергія Рижкова та його охорони – сестер Трюмтрюкіних». Вочевидь, таким чином активіст забезпечує собі заступництво та захист.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
от і приїхали Показати IP 16 Березня 2017 12:15
оті сестри близнючки, які постійно біля рижкова - це звичайні д*ри на побігеньках. хазяїн сказав і гавкають. відпрацьовують мідяки рижкова-лапіна.банально
Анонім до от і приїхали Показати IP 16 Березня 2017 12:50
Рижков кацапське чм*. Нераелізована істеричка.
Віктор Показати IP 16 Березня 2017 12:22
йой... вавочка на пальчуку... Срочно наказать Рижкова! Поставити в куток, щоб подумав над своєю поведінкою!
віра Показати IP 16 Березня 2017 12:24
Нема чим занятися?! А де працює, за що живе?! Що за гоомадські активісти?!
Ігор луцький Показати IP 16 Березня 2017 12:44
Ну той добре ,що накінець в людей почалось прозріння.Тепер і вони бачать,що таке Рижков-активіст.Такі як він,позорять громадські організації.Він ще і ментів атестує!!!Зараз буде давити на них,щоб відмазали.
Лучанин Показати IP 16 Березня 2017 17:58
А того сая андрія давно треба відпі...ити!!!
Стьопка Показати IP 16 Березня 2017 22:20
ІАІАІА сказав ослик і побіг до свого волохатого друга недомірка, який в ремонті годинників мав товару на пів мільйона гривень
До Рижкова Показати IP 18 Березня 2017 11:57
Жирна морда, коли ти вже зрозумієш, що ти такий активіст, як я Карл Маркс. Ти, тварино, ше руки до людей розпускаєш, мерзотник... Подивись, кончений, на свої фото в поліції, вони мають бути на певному стенді:" Їх розшукує....". Хамська фізіономія, з Ігорем Алексєєвим згідний, гнати таких в три шиї треба чмошників!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus