USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Нахабно. Гидко. Очікувано» - соцмережі про заступництво за Довгого

4 Липня 2017 17:49
Регламентний комітет Верховної Ради не підтримав зняття недоторканності з Олеся Довгого, натомість угледів у подані Генпрокурора на нардепа Довгого чимало істотних недоліків. Але чи знімати з нього імунітет, вирішать у сесійній залі.

Про це повідомляє Громадське радіо.

Протягом кількох годин Юрій Луценко, його заступник Назар Холодницький та інші прокурори доводили, що є всі підстави звинуватити депутата від "Волі народу" у тому, що, будучи секретарем Київради, 2007 року той виділив фіктивній фірмі 100 гектарів заповідної землі на Жуковому острові поблизу Києва.



Нагадаємо, 21 червня генпрокурор Юрій Луценко вніс до Верховної Ради подання про зняття недоторканості з 5 народних депутатів — Андрія Лозового, Євгена Дейдея, Олеся Довгого, Борислава Розенблата та Максима Полякова. 29 червня Луценко вніс ще одне подання щодо народного депутата від «Оппблоку» Михайла Добкіна.

«25 років недоторканність служила прикриттям для злочинів», - Найєм

«Регламентний комітет Верховної Ради не підтримав зняття недоторканності з Олеся Довгого. Двадцять п’ять років недоторканність служила прикриттям для злочинів, а тепер перетворилася в символ лицемірства і опору. Цей чортів Карфаген повинен бути зруйнований — недоторканність повинна бути скасована», — написав на своїй сторінці у Facebook нардеп Мустафа Найєм.

«Нахабно. Гидко. Очікувано», - соцмережі

Користувачі соцмереж обурені заступництвом нардепів за Довгого. Підбірку дописів опублікував «Обозреватель».

Користувачі соцмереж гаряче обговорюють рішення комітету щодо Олеся Довгого.

"З огляду на поведінку на засіданні регламентного комітету Олесь Довгий отримав допомогу від Космосу", - пише політолог Євген Магда.



"Регламентний комітет коротко: Аргументація ГПУ - Довгий порушив регламент, через що у Києва вкрали під забудову 1,4 тис. га заповідної землі.

Аргументація Довгого - так, порушив регламент, але голосували ж потім всі. Аргументація деяких членів комітету - всі порушують регламент, чим Довгий особливий?" - підбиває підсумки голосування журналіст Євген Будерацький.



"Коли короткий, але при цьому Довгий", - ділиться враженнями журналіст Леонід Швець.



"Головний лейтмотив засідань регламентного комітету ВР на цьому тижні: "А Рафік ні в чому нє вінАват! , - констатує журналіст Єгор Чечеринда.



"Унікальна країна: суцільна корупція і жодного корупціонера..." - додав Чечеринда.



"Ось бачите. Неправильно ви депутатів садите. Спочатку треба весь регламентний комітет посадити, а потім вже всіх інших", - зазначив блогер Антон Ходза.



"Регламентний комітет одноголосно проголосував проти зняття з Олеся Довгого депутатської недоторканності. Нахабно. Бридко. Очікувано. Напевно, депутати вважають, що таким голосуванням роблять клоуна з генпрокурора. Хоча, мені здається, це спроба зробити клоунів з усіх нас. Якщо з Дейдеєм було неприйнятно, але все ж зрозуміло (член коаліції і пред'являють йому не так багато), то з Довгим, які вкрали стоп'ятсот гектарів землі за Черновецького, це просто плювок всім в обличчя. За ступенем продажності законодавча влада може змагатися хіба що з судовою. Горіти в пеклі будуть обидві. З конкретики. Зараз я чітко визначився що за одну з партій коаліції голосувати не буду ніколи. Друга під величезним питанням", - пише користувач Сергій Марченко.



Нагадаємо, 3 липня регламентний комітет Верховної Ради не дав згоди на зняття депутатської недоторканності з народного депутата Євгена Дейдея (фракція "Народний фронт"). У комітеті визнали, що прокуратура надала недостатньо доказів незаконного збагачення Дейдея.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Регламентний комітет Показати IP 4 Липня 2017 20:02
А які докази представила прокуратура? Порушення регламентної процедури? Так давайте всіх секретарів і голів рад від сільських до Верховної посадим. Вони всі порушують регламент. Якщо висувають обвинувачення, то спочатку потрібно зібрати нормальну доказову базу. Цей цирк розрахований для лохів. Кожен заробив свої дивіденди. Прокуратура - створила картинку, як бореться з корупцією. Довгий - який він правильний політик, що готовий нести відповідальність по Закону. Тільки одні і другі знають, що далі піару ця справа не зайде.
Марат Показати IP 5 Липня 2017 12:06
Если откровенно, «НАХАБНО. ГИДКО. ОЧІКУВАНО» - это скорее об обвинении со стороны генпрокурора. Потому как все это !показательное выступление" не более чем обыкновенная мелочная месть из-за угла от Юрия Витальевича своим оппонентам
Дед Показати IP 15 Липня 2017 22:12
Вы совершенно правы. Мелочная и подленькая месть.Но хуже всего то, что вся эта шайка одним миром мазана.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus