USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нардепу Карпуку спрогнозувати розвиток подій у Раді й Кабміні важко

3 Вересня 2008 12:14
Народний депутат, член депутатської фракції Блоку «Наша Україна – Народна Самооборона» волинянин Володимир Карпук каже, що наразі йому важко спрогнозувати подальший розвиток подій у Верховній Раді й Кабміні. Про це він розповів 3 вересня у коментарі «Волинським Новинам».
За словами Володимира Карпука, у сьогоднішній сесії Верховної Ради зараз оголошено перерву для проведення зустрічі голів фракцій парламенту. А після цих перемовин заплановано засідання фракції Блоку «НУ – НС» для узгодження подальших дій, – уточнив він. Окрім цього, на 14.30 призначено зустріч Президента Віктора Ющенка із голова фракцій ВР.
Пану Карпуку спрогнозувати подальший розвиток подій як у Верховній Раді, так і в Кабміні зараз важко. Тому що навіть про що йшлося на зустрічі Президента України Віктора Ющенка із помаранчевими міністрами, які не з’явилися на засідання уряду, йому не відомо.
Хоча, додав нардеп, до ситуації, що склалася, у «Нашій Україні» були готові. А вчорашній сесійний день, переконаний Володимир Карпук, показав, хто в парламенті дійсно стоїть на державницьких засадах. Партія Регіонів діє проросійсько, і найяскравіше це продемонструвала своєю позицією стосовно подій у Грузії. Тому об’єднання із регіоналами неможливе, – переконаний волинянин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus