USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Французькі компанії вже зібрали на реставрацію Нотр-Даму понад 600 млн євро

16 Квітня 2019 18:36
На реставрацію собору Паризької Богоматері вже зібрано понад 600 млн євро від французьких компаній. Про це повідомляє УНН з посиланням на Le Parisien.

Першим мільярдером, який висловив готовність пожертвувати гроші на відновлення собору Паризької Богоматері, став французький бізнесмен Франсуа-Анрі Піно.

"Ця трагедія стосується всіх французів і тих, хто прив'язаний до духовних цінностей. Зіткнувшись з нею, кожен хоче повернути життя цій перлині нашої спадщини", - зазначив Піно.

Таким чином, компанія сім'ї Піно, Артеміда, оголосила ще в понеділок ввечері, що виділить 100 млн євро на реконструкцію собору.

Іншим бізнесменом, готовим пожертвувати гроші на реставрацію, став Бернар Арно, керівник французької групи компаній LVMH. Він оголосив про пожертву у розмірі 200 мільйонів євро для Нотр-Даму.

Крім того, французька нафтогазова компанія Total виділить пожертву у розмірі 100 мільйонів євро на реконструкцію собору.

Світові гіганти косметики L'Oreal та Беттанкур-Майерс оголосили у вівторок, що виділять понад 200 мільйонів євро на відновлення собору.

Таким чином, на реставрацію собору Паризької Богоматері вже зібрано понад 600 млн євро від французьких компаній.

Нагадаємо, французьким пожежникам вдалося взяти під контроль пожежу у Соборі Паризької Богоматері в Парижі, яка розпочалася у понеділок пізно ввечері. Пожежникам вдалося зберегти 850-річну головну кам’яну споруду готичної будівлі, включаючи дві її вежі, але шпиль і дах повністю згоріли і обвалилися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
хохо Показати IP 16 Квітня 2019 18:47
оце я розумію ГРОМАДЯНСЬКЕ суспільство! нам до Вас нажаль ще тягнутись і тягнутись.... прикро
роздуми Показати IP 16 Квітня 2019 20:02
не факт, що вони такі добрі, спишуть на податки, але зробили правильно. За такі гроші можна новий побудувати, ще й кращий. Був біля нього 3 роки тому, більше схоже на автомат для заробляння грошей, черги неймовірні.... Як собор(церква) мало кого цікавить, більше як об‘єкт для туристів. Шкода, що так сталося...
Анонім Показати IP 16 Квітня 2019 20:22
И вошёл Иисус в храм Божий и выгнал всех продающих и покупающих в храме, и опрокинул столы меновщиков и скамьи продающих голубей, и говорил им: написано, — дом Мой домом молитвы наречётся; а вы сделали его вертепом разбойников.
хехъ до Анонім Показати IP 17 Квітня 2019 06:26
і нічого не змінилося з тих пір ... нічого

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus