USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.90
  • PLN 9.65 9.85

Найбільше потребує ремонту: в Луцьку оновлять амбулаторію на Привокзальній

2 Березня 2023 16:57
Протягом року в Луцьку планують оновити операційні блоки міської клінічної лікарні та відремонтувати амбулаторію на вулиці Привокзальній.

Основну увагу у сфері охорони здоров’я торік було спрямовано на забезпечення роботи медичних закладів Луцької громади, зокрема в умовах обмеженого постачання електроенергії або її відсутності, розповів міський голова Ігор Поліщук в інтерв’ю ТРК «Аверс».

«Ми підтримуємо наші заклади. Наприклад, на наше Медичне об’єднання Луцької міської територіальної громади було виділено понад 60 мільйонів гривень: частину коштів – на оплату енергоносіїв, частину – на оплату гемодіалізу тощо. Також у нас є програма пільгового забезпечення медикаментів жителів із соціально вразливих категорій», – сказав мер.

Цього року в громаді планують приступити до низки капітальних проєктів. Зокрема, провести капітальний ремонт операційних блоків у Луцькій міській клінічній лікарні, які не ремонтували ще з радянського періоду, а також здійснити капітальний ремонт амбулаторії на вулиці Привокзальній.

«Саме амбулаторія на вулиці Привокзальній серед усіх інших на сьогодні найбільше потребує ремонту. Мікрорайон розширяється. Кількість жителів збільшується. Тому потрібно, щоби люди, які звертаються по допомогу в цю амбулаторію, отримували медичні послуги в нормальному приміщенні та на якісному обладнанні», – наголосив Ігор Поліщук.

Також торік вдалося дещо оновити обладнання в пологовому будинку. Цьогоріч підтримку цьому медзакладу з бюджету громади продовжать надавати.

Нагадаємо, амбулаторію загальної практики сімейної медицини на вулиці Привокзальній, 13 у Луцьку відкрили влітку 2013 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus