USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Найголосніше кричить сам злодій», – депутат Луцькради про звинувачення в «дерибані»

12 Березня 2018 19:51
Невідомі особи оплатили друк та розклейку провокаційних плакатів зі звинуваченнями депутатів Луцької міськради в «дерибані» землі. Самі ж депутати не відкидають, що до такої провокації могли вдатись ті, хто крав землю громади, перебуваючи на керівних посадах попередні роки.

Про це у Фейсбуці написав депутат Євгеній Ткачук, який зазначив, що таким чином «справжні злодії та псевдо-активісти» намагаються всіма методами дорватись до влади, або знову грабувати міський бюджет.

«Хто найголосніше кричить «Тримайте злодія»? Сам злодій і кричить». Це прислів’я актуальне в нинішній ситуації, коли справжні злодії і «псевдо-активісти», які в минулому були дійсно причетні до дерибану землі, а нині рвуться до втраченої влади усіма можливими і неможливими методами, зараз дискредитують роботу найактивніших депутатів міської ради, паплюжать усі корисні для громади ініціативи, створюють заплановані провокації й перекручують усе з ніг на голову, називаючи біле чорним, а чорне – білим.

Ці злодії не зупиняються ні перед чим. Сьогодні вони обклеїли Луцьк брехливими плакатами, на яких навіть немає вихідних даних – ким і де вони роздруковані, ховаючи таким чином свої реальні обличчя. Вони дають брехливі свідчення й будь-якими методами намагаються виставити себе білими та пухнастими в очах громадськості.

Зараз, коли нинішньою командою вдалося досягти реальних змін у сфері квартирного питання і пільгові категорії населення почали отримувати житло в порядку квартирної черги, ці "псевдо-активісти", не зробивши для Луцька зовсім нічого, намагаються перешкодити процесу будівництва квартир, зокрема і для воїнів АТО, для воїнів-афганців, для дітей-сиріт. Не варто вірити вовкам в овечих шкурах. Я можу навести чимало прикладів їхніх зловживань владою, їхніх брудних технології і маніпуляцій, але не хочеться опускатися до рівня тих, хто зараз оббріхує мене і нашу команду, переслідуючи єдину мету – дорватися до влади», - зазначає Євгеній Ткачук.

Зауважимо, у соцмережі обурення лучан викликали брудні методи, якими послуговуються замовники агітації. Крім того, люди звертають увагу на те, що немалі кошти, вкладені в поліграфію, - ознака того, що провокація була цілеспрямована та відповідно профінансована. Про це, зокрема, пише лучанин Володимир Редкач.

«Звільніть своїх політтехнологів, у яких болото в голові, які нічого путнього не можуть порадити, окрім бруду.

В бонус для думаючих: Ініціатор друку таких плакатів, вкладає немало кошти в поліграфію, бо благодійний чи бізнесмен, який захоче повернути витрачене?», - іронізує лучанин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 12 Березня 2018 21:09
Хлопці ! І одні, і другі ! Хватить вже одні на других батони кришити. Перестапьте компроментувати, в першу чергу, себе в очах лучан. Громаді соромно за моральні, професійні, етичні якості владних, ні не мужів, а невихованих бахурів.Соромно за Луцьк . Ті ваші політичні промови, провінційні дебати - дєтскій лєпєт і любування собою красівими. Ви хоч спрогнозуйте на найближчий період можливий розвиток подій. Ви дійшли до межі неповернення і якщо не схаменетеся, то громада, м'ягко кажучи, не бачить уже політичної доцільності у вашому переобранні. А якщо, як кажуть на Волині, карочє, - вас чекає політичне забуття, а гіршому випадку буцигарня .Остановітєсь ! .
Любі свині до Лучанин Показати IP 12 Березня 2018 22:14
Ви вірите що вони зупиняться? Сер, там бабкі, сер.
я Показати IP 13 Березня 2018 09:35
по мусорних баках треба розкласти нехай з відти кормляться а не з нашої кишені!!!!!
виборець Показати IP 13 Березня 2018 09:59
Всіх депутатів Луцької міськради відправити в АТО. Свою підготовку до бойової служби демонструють майже на кожній сесії, а та, яка відбулася 28 лютого 2018 р. - остаточний "кастинг".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus