USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Найкращі гравці КВК на Волині – рожищенці

26 Лютого 2009 17:49
Перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Мосійчук виступив з привітальним словом на урочистому відкритті четвертого відбіркового туру обласного конкурсу команд «КВК-ЮІР», який відбувся в РД «Просвіта» міста Рожище, – повідомляють 26 лютого «Волинські Новини».
Учасниками гри були шість команд юних інспекторів руху: «ДТТ» – міста Ківерці, «Рух» – села Лище Луцького району, «Фара» – місто Горохів, «Іммігранти» – НВК №1 місто Луцьк, «У нас на районі» – місто Рожище, «Невгамовні» – село Люблинець Ковельського району.
Як інформує сайт Рожищенської РДА, перемогу у грі та вихід у фінал першості області здобула команда Рожищенського району, яка у всіх трьох конкурсах набрала найбільше балів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus