USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

НАЗК проситиме Раду про міжнародний аудит

3 Квітня 2017 21:15
Нацагентство з питань запобігання корупції планує звернутися до Верховної Ради з проханням призначити незалежний міжнародний аудит діяльності НАЗК.

Про це повідомляє прес-служба відомства із посиланням на заяву голови агентства Наталії Корчак.

Таким чином антикорупціонери хочуть довести, що їхня діяльність є цілком відкритою та прозорою.

В агентстві окремо зазначили, що хочуть, у тому числі, комплексної перевірки функціонування Реєстру електронних декларацій.

Довідково. 20 жовтня 2016 року під час засідання НАЗК адміністратором системи е-декларування визначили ДП “Українські спеціальні системи”.

Адміністратор системи забезпечує супроводження програмного забезпечення, збереження та захист даних системи е-декларування, відповідає за її належне функціонування, надання доступу до системи та обмін даними з іншими інформаційними системами та реєстрами.

Рішення було прийняте відповідно до абзацу 3, пункту 3 розділу І Порядку формування, ведення та оприлюднення інформації Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, затвердженого рішенням Національного агентства з питань запобігання корупції від 10.06.2016 № 3, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 15.07.2016 за № 959/29089.

З відповідним Рішенням можна ознайомитись тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus